Haber

Beşiktaş-Antalyaspor maçı sonrası

SporToto Üstün Lig’in 14. hafta erteleme maçında Fraport TAV Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, kanatları etkili kullanamadıklarını belirtti.

Vodafone Park’ta oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Güneş, “İlk yarı yavaş ve temposuz oynadık. İkinci yarı daha baskılıydık. Maçın tamamında daha iyi olan taraf bizdik. Sürekli gol atmak istiyorduk. Kanatları iyi kullanarak iyi ortalar bulmalıydık. Alamadık. “Kaçırdığımız penaltı bunun tuzu biberiydi. Kaybedilen 2 puan var. Yaralarımızı sarmak ve işimize sahip çıkmak zorundayız.” sözlerini kullandı.

Kapalı alanda puan kayıplarını hesaplamadıklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Üstümüzdeki rakiplerin avantajları bizden fazla. Beşiktaş’ın adı zaten şampiyonluk için oynuyor. Ancak içinde bulunduğumuz şartlar. Bizi sakatladılar.Galatasaray ve Fenerbahçe puan olarak önde.Her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız.Sorunlar”Onları geçerek güzel sonuçlar almaya çalışacağız. MKE Ankaragücü maçı ile galibiyet serisi yakalamaya çalışacağız.” değerlendirmesini yaptı.

“Tek yürekli bir Türkiye var”

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini anlatan Şenol Güneş, şu görüşleri paylaştı:

“Ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Acımız büyük. Ama yeterince gördük. Tek yürek Türkiye var. Umutsuz görünen bu dönemde, unutmadan geleceğe adım atmak gerekiyor. bu olay başından beri herkes duyarlı hayat bize ders verdi büyük bir acı bir imtihandan geçtik bunların etkisi uzun süre devam edecek ayakta durmak lazım alınan her karar tartışılır .Bu gölgede oynanan maçlar var.Hayattan çekilmek sorun olabilir.Taraftarlar depremde yaşanan felaketi paylaşmak için stada geldiler.Acılar maç sırasında unutulurdu.Alacağımız sonuçla beraber sahip olabilirdik. daha uygun hale getirdi.”

“Kavgayı gerçek bulmuyorum”

Deprem nedeniyle ertelenen maçların oynanma kararını ve bu konuda yapılan eleştirileri değerlendiren deneyimli teknik direktör, “Mücadeleyi hiç de yanlış bulmuyorum. Daha çok el ele vermek gerekiyor. Bunların hepsi yapılmalıydı.” Maçları oynamak mı, seyircisiz oynamak mı… Hemen bir şeyler söyleyerek gündemi değiştirmek, “İstemiyorum. Bu konuşulacak bir konu. Her bakışta suçlamalardan kurtulmamız gerekiyor. Hepimizin bir toplantıya gelmesi gerekiyor. Bazı kelimeler anlamını yitirdi. Umarım buna bir dönüş olur. Ülke olarak kendi düşmanlarımızı yaratmadan onları ortadan kaldırabiliriz.” şeklinde görüş bildirdi.

N’Koudou, Dele Alli ve Semih Kılıçsoy hakkında

Antalyaspor maçının kadrosunda yer almayan ve takımdan ayrılacağı söylenen Kevin N’Koudou hakkında konuşan Şenol Güneş, “Şu anda düşünmediğimiz bir oyuncu. Ayrılma durumu var. Kendisi için karar verecek.” dedi.

İkinci yarının başında oyundan atılan Dele Alli’den istedikleri performansı alamadıklarını belirten Güneş, “Dele Alli beklediğimiz verimi vermedi. Son dakikalarda olumlu işler yapıyordu. 2 hazırlık maçı Asist yapmakta ve gol atmakta zorlanıyor.Oyuncu.” ifadeleri kullandı

Son olarak A takım formasını ilk kez giyen 17 yaşındaki Semih Kılıçsoy’un yetenekli bir oyuncu olduğunun altını çizen deneyimli teknik adam, “İleride yeterli olur inşallah. Daha iyi şeyler yapma potansiyeli var. Çalışkan ve yetenekli bir oyuncu.” sözlerini bitirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu