Haber

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı: Yeni eğitim programları ve teknolojilerle ülkeyi daha ileriye taşıyacağız

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, yeni eğitim programları ve teknolojilerle büyük bir gururla ülkeyi ve milleti daha üst seviyelere taşıyacaklarını söyledi.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete ile birlikte çeşitli programlar için Van’a gelen Ökten, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Balcı’yı ziyaret etti.

Ökten, daha sonra Selahaddin Eyyubi Borsa İstanbul Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen “Eğitim Değerlendirme Toplantısı”na katılarak, geleceğin en büyük hazinesi olan çocuklara ve gençlere destek vermenin mutluluk verici olduğunu söyledi.

Bakanlığın kentteki faaliyetlerini yerinde görmek için geldiklerini belirten Ökten, şöyle konuştu:

“Sorumluluk alanım Hayat Boyu Öğrenme, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri, Yüksek Öğrenim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlükleridir. Gittiğimiz her yerde öğretmen, öğrenci ve velilerle daha fazla buluşmayı görevimiz olarak görüyoruz. Sahada temas kurmaya çalışıyoruz, çözüm odaklıyız, “Yeni eğitim programları ve teknolojilerle ülkemizi ve milletimizi büyük bir gururla daha üst seviyelere taşıyacağız.”

Van’ın çok güzel bir şehir olduğunu belirten Ökten, “Buraya ilk defa geliyorum. Çok sevimli bir şehir, karın beyazlığıyla kaplanmış bir şiir gibi. Eğitim, sanat açısından çok yönlü bir şehir. ve sporun şiirle, türküyle ve sanatla harmanlandığı bir şehir. Eğitim, sanat ve spor açısından çok yönlü bir şehir. “Geleceği keşfetmek için tüm kadromuzla sahada aktif olmaya çalışıyoruz. Eğitim seferberliği olan 2024 yılı büyük bir değişim ve dönüşümün yılı olacak. Çalışmalarımıza destek vereceğinizden şüphemiz yok.” dedi.

Ökten daha sonra Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğretmenleriyle bir araya gelerek İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

aslanapahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu