Yaşam

İnci Taneleri ekibi “Hatıran Yeter” şarkısında yapılan hatadan dolayı özür diledi

Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, İnanç Kıraç ve Yasemin Baştan’ın paylaştığı Kanal D’nin tez dizisi İnci Taneleri, dün akşam 3. bölümüyle ekrana geldi. Uzun yıllardır dizide Ferdi Tayfur’un seslendirdiği Hatıran Yeter şarkısının sözlerinin Tayfur’u anlattığı söylendi. Müzik sözlerinin şair Ahmet Selçuk İlkan’a ait olduğunun ortaya çıkması üzerine ekip özür diledi.

Dizinin Instagram hesabından yayınlanan “Özür metni” başlıklı açıklamada, İnci Taneleri’nin üçüncü bölümünde Ferdi Tayfur ustamızın yorumuyla ünlenen Hatıran Kâfi şarkısının bestesinin kendisine ait olduğu belirtildi. Ferdi Tayfur. Bu hatadan dolayı özür dileriz. Bu şarkının sözlerini şair Ahmet Selçuk İlkan yazmıştır. “Müzik Sayın Yılmaz Tatlıses’e aittir. Bu harika eseri hayatımıza kazandıran ustaları saygıyla anıyor, bu vesileyle Sayın Yılmaz Tatlıses’i saygıyla anıyoruz.”

FERDİ TAYFUR’UN KIZI TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan Ferdi Tayfur’un kendisi gibi şarkıcı olan kızı Tuğçe Tayfur da dizide şarkının Serkan Kaya seslendirmesiyle yayınlanmasına tepki gösterdi. Hatıran Yeter şarkısının babasının sesinden çalınması gerektiğini söyleyen Tayfur, “İnci Taneleri gerçekten çok güzel bir dizi. Kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. Hatıran Yeter’i çalmaları biraz saçma. Dün bir sahnede Azem karakteri Ferdi Tayfur’un müziğini söyleyip söyledi, başka bir araba sahnesinde Serkan Kaya’dan.” Oldu. Ancak bunun arka planında yakın ilişkilerden dolayı telif hakları ve reklam çalışmaları olabilir. Ne olursa olsun biz Ferdi taraftarları Ferdi Tayfur’u arabada yüksek sesle duymak isteriz. Sözleri Ahmet Selçuk İlkan’a, müziği ise Yılmaz Tatlıses’e ait olsa da Hatıran Kâfi denilince akla Ferdi Tayfur geliyor. “Üzgünüm. Babam muhtemelen bu konuda yorum bile yapmaz ama insanlar bir sınırdır” dedi.

Alakalı haberler

focahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu